Regal de llibres autografiats

0470122455.01. SCMZZZZZZ V22454405Avui he rebut El llibre de Chris Baggott al correu, woohoo!

Aquí teniu l’oferta! Compreu una còpia del llibre de Chris fent clic al llibre d’aquest post i us proporcionaré un altre llibre fantàstic, Teoria del petó Adéu, a les 3 primeres persones que envieu-me un enllaç de confirmació que van comprar el llibre. Els llibres ho són autògraf pel propi Bob Prosen!

Estic emocionat pel llibre de Chris per alguns motius:

 1. Tinc ganes de llegir el llibre. Chris ha estat a la carretera des de llavors la seva empresa inici parlant i aprenent dels venedors de correu electrònic de tot el planeta. Sens dubte, el llibre serà el només llibre que val la pena llegir al màrqueting per correu electrònic.
 2. Chris és amic i mentor. És obert, honest i, senzillament, és un noi simpàtic. Chris i jo ens vam fer amics ràpidament quan vaig entrar a la seva empresa i em vaig esglaiar quan va marxar a la seva nova startup (però sap que l’animo!).
 3. Estic al llibre! Hi ha una gran secció al llibre sobre automatització i integració que va demanar Chris Amol Dalvi i jo per donar-vos comentaris sobre. Mireu-ho ... Crec que hem elaborat alguns consells fantàstics API... amb o sense màrqueting per correu electrònic.

0977684806.01. SCMZZZZZZ V44661370També tinc una quarta còpia autògrafa de Kiss Theory Good Bye for Engtech, lector des de fa molt de temps d’aquest bloc que no va trobar cap còpia del llibre on vivia (serà per correu la setmana que ve, Eng!).

Un agraïment especial a Bob Prosen per haver enviat amb gràcia còpies autògrafes del seu llibre després llegint la meva ressenya. He estat passant el seu llibre a la feina i als amics! És un llibre fantàstic sobre estratègies de lideratge i gestió que s’adapta a qualsevol organització.

3 Comentaris

 1. 1
 2. 2

  Hola Doug,

  T'he enviat la meva informació i estic desitjant investigar el nou llibre de Chris, especialment la teva nova secció de reivindicació de fama.

  L'altre dia, mentre estava a Borders, vaig tenir l'oportunitat de llegir un parell de capítols de Kiss Theory Goodbye, que també és un altre llibre excel·lent.

  Salutacions

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.