Tecnologia emergentMàrqueting per a mòbils i tauletes

WiFi als cotxes? La indústria de l’automòbil no m’entén

Un dels luxes que gaudeixo a la vida és un cotxe preciós. No vaig a vacances cares, visc en un barri de coll blau i no tinc aficions cares ... així que el meu cotxe és el meu regal per a mi. Condueixo una tona de quilòmetres cada any i m’agrada conduir a qualsevol destinació en un parell de dies.

El meu cotxe té 3 pantalles HD integrades: una pantalla tàctil a la consola i una a la part posterior de cadascun dels seients davanters. En els darrers 3 anys, crec que només he utilitzat una de les pantalles del seient del darrere una vegada ... quan la meva filla va seure al seient del darrere durant un viatge. El cotxe té un reproductor de DVD, connexió d’àudio / vídeo al seient del darrere, ràdio per satèl·lit i OnStar. Hi ha una plataforma de mapes integrada a la consola.

Al meu seient davanter d’aquests viatges hi ha el meu iPad i el meu iPhone amb carregadors necessaris i connexió USB al sistema d’àudio del meu cotxe. Al seient del darrere, tinc el meu ordinador portàtil. Bluetooth connecta el meu telèfon al sistema.

  • Tan bon punt es va acabar el judici ràdio per satèl·lit, Ho vaig deixar anar. La ràdio iTunes i la música del meu iPhone ofereixen una qualitat molt més rica mitjançant la connexió USB mitjançant el sistema de so envoltant Bose del cotxe.
  • L' plataforma de mapes requereix una actualització via DVD cada any que costa més de 100 dòlars per mantenir els mapes actualitzats. No els faig servir perquè faig servir Google Maps i tota la meva informació de contacte, la cerca a Internet i el meu calendari està totalment integrat.
  • El cotxe va venir amb el seu propi número de telèfon que mai no he activat ... per això tinc un telèfon intel·ligent i faig servir la connectivitat Bluetooth (funciona perfectament).
  • El cotxe té una disc dur intern de 40 GB que puc transferir música per USB, CD o DVD ... però no a través del meu telèfon intel·ligent. Per tant, tinc uns quants CD aleatoris que mai no escolto.
  • My Subscripció OnStar finalitzarà aviat i estic pensant seriosament en no inscriure'm al servei continu. Simplement no l’utilitzo ... per a res.

Des de l’actualització d’IOS, he tingut problemes relacionats amb el fet que el meu telèfon no es reconegui amb el cotxe. El cotxe no en té actualitzacions, Una botiga d'aplicacions, ni s’integra perfectament amb la meva vida ... però el meu telèfon sí.

Ara GM ho és afegint wifi als seus cotxes com a opció. Jo ja tenir wifi ... a través dels punts d'accés del meu iPhone i el meu iPad. L’anunci del wifi del cotxe m’ha posat per davant. Fora que el president de GM sigui un home de Telecom, no puc entendre per què van per aquest camí.

No porto el cotxe a tot arreu, Em porto el telèfon a tot arreu.

Les vendes de l'iPad i les de les tauletes superen la venda a tots els ordinadors. He llegit algunes notícies que Apple està treballant per proporcionar una interfície iOS als cotxes en els propers anys. Sens dubte, Android podria arribar-hi abans. El que no puc entendre és per què la indústria de l’automòbil intenta funcionar d’alguna manera en paral·lel quan ja hi ha tota la tecnologia al palmell de la meva mà.

El meu telèfon no és un accessori per al meu cotxe.

Vull un tauler de control on puguis lliscar el telèfon que permeti una consola que mostri aplicacions habituals en una pantalla tàctil més gran. Vull que el teclat estigui desactivat tret que el cotxe estigui aturat. Ni tan sols hauria de poder treure el telèfon si no estic al parc. Desfeu-vos de les pantalles posteriors i instal·leu claudàtors universals per a tauletes. Permeteu als meus passatgers connectar el seu telèfon o tauleta, escoltar la seva pròpia música o connectar-se mitjançant una aplicació al meu cotxe per ampliar la pantalla (com AirPlay per a AppleTV). Deixa'm tocar la música del meu passatger o la meva música.

El meu cotxe és un accessori per al meu telèfon.

Vull controlar, actualitzar, comprar aplicacions, escoltar música, accedir a mapes o compartir la meva pantalla als meus dispositius... no la plataforma del meu cotxe. No vull pagar per nous plans de dades, nous plans de telèfon, nous plans de música, noves dades de mapes ... quan ja ho pago als meus telèfons intel·ligents i tauletes.

L'únic que puc participar és una OnStar o una altra connexió de dades per satèl·lit que pagaria com a còpia de seguretat en cas que estic fora de l'abast de les cel·les del meu operador. A més, val la pena pagar una bateria de reserva per endollar el dispositiu si el cotxe té un accident i no disposa d’alimentació.

Els fabricants de cotxes no haurien de treballar en sistemes operatius i connectivitat wifi, haurien de treballar per aportar l’experiència del cotxe a les aplicacions del meu telèfon ... i després a un sistema que connectés el cotxe al meu telèfon.

Nota: la foto és de Cadillac i és el seu sistema CUE.

Douglas Karr

Douglas Karr és el fundador del Martech Zone i reconegut expert en transformació digital. Doug és un Ponent públic principal i màrqueting. És el vicepresident i cofundador de Highbridge, una empresa especialitzada en ajudar les empreses empresarials a transformar digitalment i maximitzar la seva inversió tecnològica mitjançant tecnologies Salesforce. Ha desenvolupat estratègies de màrqueting i productes digitals per a Dell Technologies, GoDaddy, Salesforce, Tendències webi SmartFOCUS. Douglas també és l'autor de Blogs corporatius per a maniquís i coautor de El llibre dels millors negocis.

2 Comentaris

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Articles Relacionats