L’autor Tom Morris respon re: Si Harry Potter dirigia General Electric

Morris lg

No crec que passi un dia que no estigui meravellat dels efectes d’Internet, Google i les xarxes socials al nostre món. Pot semblar realment "friki", però avui he arribat a casa i he tingut una resposta molt amable al meu missatge sobre De Tom Morris llibre, Si Harry Potter dirigia General Electric. Això m’ha acabat de fer el dia! El post complet i els comentaris de Tom són aquí.

Tom m’ha venut al seu llibre, simplement per ser prou amable com per dedicar-me el temps a saludar i donar una mica d’antecedents al seu llibre. Amb quina freqüència ho veiem avui? Mai no he ficat cap dòlar a la cartera de Tom, però quan va veure el meu missatge a través de la xarxa, va ser prou bo per saludar-lo. Treure temps fora del seu horari per respondre a la meva publicació ja em diu que la informació que llegiré al llibre de Tom serà satisfactòria, com a mínim.

Irònicament, acabava d’arribar a casa de la botiga de Verizon, on vaig comprar el telèfon fa uns mesos. Vaig estar 55 minuts a la cua (sí, és cert), em vaig posar al taulell i em van rebre immediatament una targeta de visita amb un número de telèfon al qual havia de trucar pel que fa al meu telèfon trencat. Vaig gastar molts diners amb aquells nois, i ni tan sols semblaven feliços de veure’m.

Una nota secundària ... Vaig escriure Tom i li vaig dir en broma que no era un fan de Harry Potter, però m'assegura que no em preocuparia. Ell va escriure:

El llibre està escrit de manera que no pressuposa coneixement ni afició sobre Harry Potter. He sabut de grups de consellers delegats que mai han llegit cap paraula de Potter i que escriuen lloant el llibre.

Gràcies pel vostre amable correu electrònic. Espero que el nou llibre us resulti refrescant i estimulant per a les vostres pròpies reflexions. Alguns m’han dit que el capítol de les mentides valia, per si sol, el preu del llibre.

Gràcies, Tom! Assegureu-vos de buscar-me quan arribeu a Indianapolis. El cafè és a mi!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.