AT&T: el proper AIG?

a les t

Quasi tots els dies que arribo a casa, rebo un bonic correu directe d’AT&T sobre U-Verse. M’han venut. Ho vull. Vull un gran paquet de greixos amb velocitats de descàrrega augmentades, la capacitat avançada de controlar la meva programació de televisió, el DVR ... Ho vull tot.

Però no puc tenir-ho.

Seguint les instruccions d’un dels missatges de correu directe que vaig rebre fa mesos, vaig recórrer tot el procés en línia. Vaig omplir tots els camps, vaig fer clic a les infinites pàgines d’informació, vaig establir una cita ... només per obtenir una resposta al final quan la sol·licitud s’estava tramitant que hi havia un problema amb la sol·licitud i calia trucar a AT&T.

L'últim que vull fer és trucar a AT&T.

Em vas tenir, AT&T! Simplement escriviu-me una carta i digueu-me què passa. Hi ha algun problema amb el meu compte actual? Fa 7 anys que sóc el vostre client, des que em vaig traslladar a Indianapolis. Hi ha algun problema amb la meva adreça? No està disponible?

Tot i que deixeu d’informar-me, podríeu deixar d’enviar cada dia a la meva adreça els costosos i atractius fulletons de 4 colors? Si us plau ?! Heu d’estar gastant entre 10 i 25 dòlars al mes per intentar vendre’m U-Vers ... i ja em venen. Simplement no tancareu l’acord i no sé per què. Em vols, oi? Així que truca’m! No és difícil fregar les llistes entre les vostres dades en línia i les campanyes de correu directe, ja que podríeu estalviar molts diners.

Al mateix temps que desconeixes la meva oportunitat, em vaig adonar que els teus empleats ho són a punt de sortir a la vaga... en plena recessió. He llegit en línia que no respondreu a les sol·licituds per protegir els llocs de treball dels reservistes militars, que no us assegurareu que els banys tinguin sabó i paper higiènic i que oferiu als vostres empleats cap augment durant uns quants anys; aleshores el 2% cadascun any després.

El 2% enmig d'aquesta recessió no sona terrible ... fins que no vaig llegir que no cobriria l'augment dels costos sanitaris.

I després vaig llegir sobre el seu conseller delegat, Randall Stephenson, que va obtenir una indemnització de 15 milions de dòlars anuals, tot i que es va endur un 22% més. Això incloïa avantatges de 376,000 dòlars, inclosos prop de 142,000 dòlars en despeses de trasllat, 83,000 dòlars per a ús personal del jet corporatiu d’AT&T i 14,000 dòlars en assessorament financer.

El 2008, malgrat que l’economia i jo no eren clients d’U-Verse ... el 2008, AT&T va guanyar 12.9 milions de dòlars, enfront dels 12.0 milions de dòlars de l’any anterior. Les vendes es van elevar a 124 milions de dòlars (119 milions de dòlars). Així doncs, el vostre negoci va créixer un 4.2% i els vostres guanys un 7.5%, però ni tan sols podeu augmentar el sou als vostres empleats?

També vull un iPhone. Però no estic segur de poder donar suport a una empresa que aboca diners al vàter, probablement es beneficiarà del paquet d’estímuls (recordeu que la banda ampla forma part del paquet) i tracta els seus empleats com una merda. No sóc gens del sindicat, però en aquest cas podria estar animant-los.

2 Comentaris

  1. 1
  2. 2

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.