Amb Mailbox, puc fer que la safata d’entrada sigui zero

bústia de correu

Quan sento a professionals com Michael Reynolds, de Spinweb, parla sobre Inbox Zero (arribant a un punt en què no teniu correus electrònics a la safata d'entrada), rico tranquil·lament i murmuro "La teva mare és un hampster i el teu pare feia olor de saüc! ".

La meva safata d'entrada té més de 3,000 missatges. Fa un parell de mesos eren més de 20,000 missatges fins que accidentalment vaig esborrar-ne 17,000. No m'importava. Tenint en compte les meves perspectives de tristesa (joc de paraules) sobre l'acaparament de correus electrònics, mai no vaig somiar que hi arribaria Safata d’entrada zero, però. Ni tan sols estic segur d’haver-me importat mai, fins ara.

El meu bon amic, Adam Small, em va parlar Bústia de correu: una aplicació per a Gmail que funciona amb l'iPhone. És genial ... permet 4 cops en cada missatge que us permet arxivar, enviar a la paperera, afegir-los a una llista o lliscar-los per més tard. L'opció posterior apareix en una finestra que us permet seleccionar més tard al dia, aquest vespre, demà, aquest cap de setmana, la setmana que ve, en un mes, algun dia o escollir una data.

Això és ingenius: el lliscament posterior és absolutament el meu favorit, ja que sovint no tinc temps per llegir tots els correus electrònics que rebo durant el dia a causa de les peticions dels clients. No estic a Inbox Zero i no estaré durant unes setmanes ... però finalment hi ha esperança!

3 Comentaris

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Bona lectura. Gràcies, Doug.

  La bústia de correu és encara el millor per processar correus electrònics en moviment, i sóc fanàtic quan necessito "processar-ho en moviment". En cas contrari, intento limitar el registre de missatges de correu electrònic al mòbil, ja que trobo que és significativament més lent que el processament en un ordinador.

  Perquè l’escriptori augmenti la productivitat (com passa amb la bústia de correu), faig servir unrollme, boomerang i, per als contactes, el meu propi equip té una aplicació anomenada WriteThat.name. Una altra gran aplicació per passar ràpidament a la safata d'entrada zero és mailstrom.

  ¡Salut,
  Brad

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.