Anatomia d’un desastre

BombaFa moltes llunes, em va impressionar Dreamhost's transparència pel que fa al desastre, on els llocs dels seus clients van estar fora durant un període força llarg.

Aquesta setmana, m’he divertit! Després d’haver obtingut el màxim nombre d’èxits que he tingut, de baixar el meu lloc (a causa d’alguns paràmetres de MySQL), vaig implementar la memòria cau al lloc. Tinc una amplada de banda de 100 GB (mai m’acosto a fer servir) i 10 GB d’espai. Per als meus clients, tot es distribueix perfectament en alguns bons paquets que puc governar fàcilment.

El que no vaig poder adonar-me era, però, del volum d’espai que havia de patir quan vaig activar la memòria cau amb el meu compte. Ràpidament vaig triplicar l'espai del servidor i vaig aturar el meu lloc. Per sort, vaig estar en una agradable reunió d’alt nivell amb algunes persones de màrqueting molt influents de la ciutat d’Indianapolis per a la nostra revisió mensual de llibres de màrqueting.

Així que ... amb el meu lloc baix i molts dels meus amics trucant-me, enviant-me per correu electrònic i enviant missatges instantanis, no en era conscient. Vaig tornar al meu escriptori i vaig rebre missatges, trucades, missatgeries instantànies, missatges de text ... Vaja.

Gràcies a tots els que heu intentat agafar-me! Ho aprecio molt. Un cop vaig veure el problema, vaig canviar ràpidament el lloc a un paquet molt més robust, amb molt d’espai per a l’ampliació i la conversió màxima de MySQL. Disculpeu el temps d'inactivitat.

One comment

  1. 1

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.