Una carta oberta a @Jack sobre Twitter

m'encanta twitter

Benvolgut Jack,

Des de fa un any, he bromejat que Twitter és com la nena que tenia enamorada a l’escola que no em donaria l’hora del dia. Una vegada vam jugar a fer girar l’ampolla al soterrani, i ella va donar un cop d’ull a l’ampolla per besar el noi que tenia al costat i que era un ximple. Em va trencar el cor. I finalment va trencar la seva. Tots dos vam perdre. Twitter també està perdent.

Vostè va escriure a la vostra trucada de guanys:

Estem encantats d’informar que l’ús actiu diari s’ha accelerat durant el tercer trimestre consecutiu i veiem que el fort creixement continua.

No estic segur de qui We és, però quan vaig sentir el terme l'ús actiu diari accelerat, Vaig llançar una llàgrima. Estàs fent un petó a la canalla. I és una merda perquè era el que t’estimava.

Heu afegit:

No passa un dia sense sentir parlar de Twitter.

Tot i que això és cert, siguem sincers els uns amb els altres. Això és bàsicament perquè el terme tuiteó ha estat precedit pel nom Donald Trump des de fa més d’un any.

Aquest noi que no t’importa massa és realment l’única raó per la qual la majoria de la gent va sentir parlar de Twitter l’any passat. I sembla que continuarà aquest any. Difícilment el regal que portarà Twitter a la seva glòria anterior.

No sóc un pirata

He estat treballant a la indústria en línia des dels seus inicis i al màrqueting tradicional anterior. Vaig veure com els diaris es suïcidaven, ignorant el talent periodístic pels quals els lectors els valoraven i canviant-lo per globus oculars i cupons. Es van enamorar del cretí.

He fet investigacions de diligència deguda i he proporcionat consultes SaaS sobre més de 3 milions de dòlars en inversions i adquisicions. Vaig predir (com molts altres) la desaparició del costat gris de la indústria de la cerca. Vaig ser una part inicial del creixement d'ExactTarget i vaig ajudar a crear una altra empresa que va vendre a Oracle. Escric sobre tecnologia de màrqueting cada dia. Em desplaço.

I m'encanta Twitter ... tot i que ella no m'escolta.

Com crec que Twitter es pot girar ... Ràpidament

Saltem directament al punt. Estic frustrat a Twitter perquè crec que el problema és molt menys complicat del que tu ho fas. I perquè crec que us heu enamorat de les creixents xifres (la ximpleria) que us condueixen al vostre propi suïcidi.

L’experiència de Twitter solia ser el descobriment increïble d’una persona, marca o fins i tot un geni increïble format per 140 caràcters. L'experiència és ara com intentar mantenir una conversa a Internet el pou de mosh més gran al planeta. (Sempre he volgut utilitzar el terme mosh pit en un article).

El soroll a Twitter és implacable ... i esteu celebrant aquest augment ús actiu.

Això és el que recomanaria immediatament:

  1. Bloqueja els tweets repetits. Atura la bogeria. Al meu compte de Twitter, no se m'hauria de permetre repetir el mateix tuit durant una durada específica, tret que estigués pagant per promocionar-lo. Per què us pagaré quan puc esclatar un eco dia rere dia? Pista: no us pago.
  2. Càrrec per Programes ús per tuit publicat. No ha de ser gaire ... però, com a editor, pagaria amb satisfacció una subscripció mensual on puc enviar automàticament alertes sobre els meus articles perquè els meus seguidors responguin. Els spammers no ho faran. Se n’aniran.
  3. Càrrec per l'ús de #ad per tuit publicat. Cada dia flueixen milions de dòlars per la vostra plataforma que no esteu monetitzant. És clar, els meus amics m’odiaran per suggerir-ho, però intento ajudar-vos, no ells. Reduirà les sol·licituds i sempre podrem bloquejar o expulsar els spammers que sol·licitin sense etiquetar.
  4. Add Desactiva els missatges directes. No puc ni vull comprovar els meus DM ja que estan fora de control. No tinc ni idea per on començar, però m'hauria encantat l'oportunitat de permetre que alguns usuaris em parlessin en privat. Ara mateix es barregen amb milers de missatges més i em nego a comprovar-los.
  5. Deixa d’enviar-me correus electrònics per seguir-los La cultura pop Comptes de Twitter que per a mi són totalment irrellevants. Si m'escoltéssiu (per exemple, veieu amb qui he interactuat), sabríeu que Kanye West i Justin Bieber són persones en les quals no m'interessa gens. Tot i que us considereu un TMZ social, no és per això que us faig servir ... i no com us fan servir milions d’altres. 
  6. Distingir Marques de People. No hi ha d’haver molta diferència, però seria increïble que pogués diferenciar-la. Podria filtrar i segmentar el meu feed entre converses personals i professionals.
  7. Abraçar el ser un Canal d’atenció al client. Milions de queixes i ressenyes passen cada dia per la vostra plataforma i es traslladen a empreses que compren eines de control de xarxes socials per capturar-les. Per què no oferiu eines per a això? Per què Twitter no treu la catifa de les aplicacions de tercers i ho fa vostè mateix? M'encantaria un bot de ressenyes al meu lloc que m'etiquetés i publiqués a Twitter perquè el món el veiés. M'encantaria veure que proporcioneu opinions i ressenyes automàticament com a part d'un perfil de marca.
  8. Si us plau, corregiu el vostre cerca interna  autocompletar precisió. Que he d’utilitzar lloc: twitter.com les cerques a Google per trobar gent a Twitter són ridícules.

img 0339
Aquí ho tens, Jack. Sincerament, espero que Twitter no s’adhereixi a aquesta ximpleta que continua besant a les festes. Pateu el ximple d’ús i accepteu el compromís. El veritable amor de Twitter està assegut aquí esperant.

Psst ... Truca'm. 😉

Douglas

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.