Amazon Associates: algú guanya diners?

llibres de màrqueting

He de ser sincer ... M'encanta tenir el meu prestatge per a llibres al meu bloc i m'encanta parlar de llibres que llegeixo amb altres bloggers. Tanmateix, no crec que hagi fet ni un cèntim a Amazon Associates. Em fa preguntar-me si el meu compte d’associat està fallit o si la gent simplement no compra llibres de llocs web.

El meu segon punt sincer: poques vegades compro a Amazon. M'encanten Borders i el seu cafè i els seus Recompenses Programa. Tinc un compte d'Internet amb T-Mobile, de manera que hi puc passar més temps. (Trist, eh?) On és el programa de referència o afiliació de la frontera?

Avui he actualitzat la meva prestatgeria. Aquí teniu les meves lectures actuals:
Mavericks at Work: per què guanyen les ments més originals de les empresesCEO de Jesús: utilitzar la saviesa antiga per al lideratge visionariMai mengeu sol: i altres secrets per a l’èxit, una relació a la vegada

 

 

 

 

Aviseu-me si realment feu clic i adquireu algun d'aquests llibres. A més, m’encantaria parlar-ne d’aquests llibres o recomanacions per a altres persones. M'encanta llegir ... potser això és alguna cosa en comú entre els bloggers. A més, feu-me saber si realment guanyeu diners amb Amazon Associates.

10 Comentaris

 1. 1
 2. 2

  No he fet res, l'única manera en què en realitat "apagarà" els associats d'Amazon és si teniu tones de persones que visiten el vostre lloc. És millor trobar alguns llibres rars i comprar-los a eBay

 3. 3
 4. 5

  M'alegro d'esbrinar que no sóc l'únic que no fa res d'Amazon. He tingut una botiga i he provat tot el que he guanyat fins a 0.33 £ després de 18 mesos. Creus que hauria de renunciar. i fer alguna cosa útil com aprendre francès.

 5. 6

  Fa anys que tinc el meu bloc i mai no he guanyat ni un cèntim amb Amazon Associates. Guanyo diners amb Google Adsense i no faig res! Amazon Associates és massa feina per a res.

 6. 7
  • 8

   És molt semblant a la meva experiència, Brandon. Realment no estic segur de si està trencat o només un cas de terribles i terribles percentatges d'afiliats... però el meu temps s'ha dedicat millor a buscar ingressos en un altre lloc!

 7. 9

  Des de la meva última publicació (fa 11 hores), els meus clics són ara de 17,368, i vaig obtenir una nova venda. Crec que la clau és promocionar articles grans. No pots vendre prou llibres perquè valgui la pena. Però veneu uns quants MacBooks, o fins i tot contingut digital (com pel·lícules) que tinguin un pagament molt més alt, i podríeu guanyar entre 75 i 100 dòlars al mes, segur que no en viureu, però podríeu pagar el vostre despeses mensuals de cervesa.

 8. 10

  Els associats d'Amazon són escombraries. Si pagaven per clic, potser valdria la pena (segons la quantitat de clics), però intenteu que algú compri alguna cosa que encara no està buscant al web? Sí, cert! Ningú que conec n'ha guanyat un cèntim d'això: no perdis el temps. Aneu amb adsense o buysellads. Qualsevol altra persona (tret que pugueu entrar als mitjans de comunicació tribals) no val la pena el vostre temps.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.