Amazon Associates: algú guanya diners?

llibres de màrqueting

He de ser sincer ... M'encanta tenir el meu prestatge per a llibres al meu bloc i m'encanta parlar de llibres que llegeixo amb altres bloggers. Tanmateix, no crec que hagi fet ni un cèntim a Amazon Associates. Em fa preguntar-me si el meu compte d’associat està fallit o si la gent simplement no compra llibres de llocs web.

El meu segon punt sincer: poques vegades compro a Amazon. M'encanten Borders i el seu cafè i els seus Recompenses Programa. Tinc un compte d’Internet amb T-Mobile de manera que fins i tot hi puc passar més temps. (Trist, eh?) On és el programa de referència o afiliació de la frontera?

Avui he actualitzat la meva prestatgeria. Aquí teniu les meves lectures actuals:
Mavericks at Work: per què guanyen les ments més originals de les empresesCEO de Jesús: utilitzar la saviesa antiga per al lideratge visionariMai mengeu sol: i altres secrets per a l’èxit, una relació a la vegada

 

 

 

 

Feu-me saber si realment feu clic i adquiriu algun d'aquests llibres. A més, m’encantaria parlar-ne d’aquests llibres o recomanacions per a altres persones. M'encanta llegir ... potser això és alguna cosa en comú entre els bloggers. A més, feu-me saber si realment guanyeu diners amb Amazon Associates.

10 Comentaris

 1. 1
 2. 2

  No he fet res, l'única manera de "fer-ho" als associats d'Amazon és si teniu moltes persones que visiten el vostre lloc. És millor que trobeu alguns llibres rars i que els torneu a ebay

 3. 3
 4. 5

  M'alegro saber que no sóc l'únic que no fa res a Amazon. He tingut una botiga i he provat tot el que he guanyat fins a 0.33 lliures esterlines després de 18 mesos. Creus que hauria de renunciar i fer alguna cosa útil com aprendre francès.

 5. 6

  Fa anys que tinc el meu bloc i mai he guanyat ni un cèntim amb Amazon Associates. Guanyo diners amb Google Adsense i no faig res. Amazon Associates és massa feina per res.

 6. 7
  • 8

   Això és molt similar a la meva experiència, Brandon. Realment no estic segur de si està trencat o és només un cas de terribles i terribles percentatges d'afiliats ... però el meu temps s'ha passat millor buscant ingressos en altres llocs.

 7. 9

  Des de la meva última publicació (fa 11 hores), els meus clics ara són de 17,368 i he aconseguit una nova venda. Crec que la clau és la promoció de grans entrades. Simplement no es poden vendre prou llibres per valer la pena. Però veniu uns quants MacBooks, o fins i tot contingut digital (com ara pel·lícules) que tinguin un pagament molt superior, i podríeu guanyar almenys entre 75 i 100 dòlars al mes, segur que no en viureu, però podríeu pagar el vostre despeses mensuals de cervesa.

 8. 10

  Amazon associats és escombraries. Si pagaven per clic, potser valdrien la pena (en funció de la quantitat de clics), però voleu que algú compri alguna cosa que no està buscant al web? Sí, sí! Ningú que conec hagi guanyat ni un xic. No perdre el temps. Aneu amb adsense o buysellads. Qualsevol altre (tret que pugueu entrar en mitjans tribals) no val la pena.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.