ALT-PRT SC

Depositphotos 16363679 s

Realment no em costa gaire emocionar-me. L’altre dia vaig estar a una classe d’entrenament de Powerpoint. La classe estava bé ... Tinc un parell de consells. El més gran amb el qual em vaig allunyar, però, no tenia res a veure amb Powerpoint.

L’entrenador ens mostrava com introduir una captura de pantalla d’una finestra a la nostra presentació. Sempre vaig prémer el botó PRT SC (Imprimir pantalla) i retallaria la imatge a Paint. Però ens va fer clic ALT-PRT SC ...

Fa una captura de pantalla només amb la finestra activa. Dolça !! (També ens va mostrar la funcionalitat de cultiu a Powerpoint)

Són les petites coses de la vida ...

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.