No indiqueu el vostre feed a FeedBurner

Recentment, he estat treballant més al meu lloc per millorar la ubicació del motor de cerca. Els canvis han provocat alguns canvis incrementals a la meva ubicació del motor de cerca. Seguiré compartint els resultats amb vosaltres a mesura que avanci. Un dels canvis recents que vaig fer va ser redirigir qualsevol trànsit des de https://highbridgeconsultants.com a https://martech.zone. Vull que www sigui el meu domini principal d’on s’identifiquen els meus articles. No estic segur de quin tipus d’impacte tindrà, ja veurem.

He llegit un article avui a Marketing Pilgrim per optimitzar el vostre feed. Bastant interessant, no em vaig adonar que els motors de cerca podrien penalitzar-vos pel contingut duplicat només pel vostre RSS el menjar és aquí! L'article assenyala que proporcionar una metaetiqueta noindex al feed impedirà que els motors de cerca indexin la pàgina del feed.

Efectivament, vaig trobar un entorn FeedPress això ho permet. Aquí teniu una captura de pantalla. L'opció està desactivada per defecte, de manera que haureu d'activar NoIndex i desar la configuració.

Noindex a FeedBurner

Feedburner és un servei excepcional. Com més l’utilitzo, més m’impressiona. Trobareu diverses publicacions al meu lloc sobre el seu servei i la integració al vostre lloc. Una implementació pas a pas es troba a Mètriques electròniques de blocs guia que vaig escriure.

15 Comentaris

 1. 1
 2. 3

  Gran consell Douglas!

  Em vaig adonar d'aquesta opció quan estava configurant per primera vegada els meus feeds de Feedburner, però vaig pensar "segur... per què no deixar que els motors de cerca indexin el meu feed, només ajudarà, oi!"

  Pel que sembla m'he equivocat. 🙂

 3. 4
 4. 5
 5. 6
 6. 7
 7. 8
 8. 9
 9. 11

  Estàs ben posicionat a les cerques de Technorati. Així és com vaig trobar el teu bloc, dues vegades, per casualitat cada vegada.

  Vaig pensar que si les coses que estava buscant em portaven a tu dues vegades a la setmana, això mereixia un marcador 🙂

 10. 13
 11. 14
 12. 15

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.