Qui et reté?

retenint-te

Un dels problemes que tenim amb les eleccions ara mateix és que són massa llargs. Tractar d’esperar que un candidat arribi més d’un any sense fer que el seu aspecte sigui una caseta és gairebé impossible. És igual de difícil per al president ... tothom es pregunta qui dirigeix ​​aquest lloc, ja que està tot el camí intentant ser elegit. I cada segon de cada pas de cada discurs s’està analitzant ridículament fins a la mort fins que els nostres mitjans de comunicació puguin trobar algun tipus de fragment d’un tema sobre el qual saltar. És fastigós.

No sóc cap candidat, però posar-vos a les xarxes socials us obre el mateix escrutini. A mesura que continueu escrivint, piulant, actualitzant i compartint, les possibilitats per fer-vos una broma total s’acosten al 100 per cent. Si mai ho feu, simplement no hi poseu el cor i la passió. Em passo el peu a la boca tot el temps. Un dia diré que hi ha gent no hi ha regles a les xarxes socials, llavors ho faré crida a tothom a Google+ per la forma en què l’utilitzen.

Molta gent (i empreses) es preocuparia pel fet de quedar-se atrapat en una contradicció com aquesta.

No jo.

Per què? Ni tan sols deixaré que la por de semblar un ximple m’impedeixi expressar-me. Si no us agrada, també Va comentar Chris Brogan... em pots deixar fora del teu cercle.

aisha tylerVaig conèixer dues persones increïbles a BlogWorld Expo i vull mencionar-les aquí. Un era Aisha Tyler, una persona amb tants talents (inclòs l’enginy més ràpid que he vist), ni tan sols puc enumerar-los.

senyoreta loriDesprés de la conferència, em vaig asseure Senyoreta Lori, una celebritat coneguda pel seu treball a PBS i pel seu treball continuat a les xarxes socials, als mitjans de comunicació i a l'educació. Vam passar hores parlant ... i fins i tot vaig tenir la sort de compartir un taxi amb la senyoreta Lori aquest matí! Ni tan sols puc expressar en paraules el sorprenent que era parlar amb ella.

Interessant ... el dues persones que em va causar una impressió inesborrable eren brillants, forts, negres, femenins i bells. Ara, abans de començar a llançar les vostres bromes de vell brut, us tallaré allà mateix. No va ser la bellesa la que em va atraure ... va ser el coratge inspirador de les dues dames. Vaig pensar que era difícil sortir, però ni tan sols puc imaginar totes les coses que podrien haver retingut Aisha i la senyoreta Lori. No els ha frenat. Han estat obrint un rastre a tot arreu s’han anat. I les xarxes socials són només el següent que hauran de conquerir (ja estan en bon camí!).

No he parat de pensar-hi.

Una de les coses que ha impulsat el meu creixement en aquesta indústria els darrers anys ha estat la meva capacitat per superar la por al fracàs. Simplement vaig deixar d’escoltar gent que em deia que no podia, que no o que no. Vaig deixar d’escoltar companys, amics i fins i tot familiars. Vaig avançar de totes maneres. Gent ... tinc 43 anys! És el temps que vaig trigar a superar i fer un pas endavant. Encara avui, quan algú diu que hi ha gent que parla darrere meu o que comparteix rumors, no em retiro, ataco. La por em va paralitzar durant 20 anys. Va robar almenys la meitat de la meva vida, tant personal com professional. No estic sense por, però mai deixaré que la por em torni a aturar.

Dit això ... Sóc una amiga total en comparació amb Aisha i la senyoreta Lori. Tots dos es van endinsar a les xarxes socials sense un grup de suport (estava envoltat de frikis). Tots dos provenien de mitjans tradicionals on les xarxes socials encara eren (i es continuen veient) amb escepticisme. Totes dues són dones, culturalment hi ha una bretxa amb les dones i la tecnologia. Tots dos van tenir un currículum impressionant i van continuar creixent en una carrera tradicional. Per no mencionar que aquesta indústria no és precisament un imant de la diversitat.

Però ho van fer de totes maneres.

Per què? En escoltar-los, és perquè la seva passió i visió de veure que hi havia una oportunitat en aquesta indústria era molt més gran que qualsevol por que poguessin tenir (ni tan sols sé si els feia por!). Aisha ho va posar perfectament en la destrucció final de la conferència ... f ***-los ella va dir. Em va escoltar escoltant això perquè era el que he estat dient a l'interior cada vegada que algú parlava a l'esquena sobre la meva imminent fatalitat.

Heu d’entendre que, en el moment que us separeu del ramat, sou diferents. El ramat vol tirar-te enrere. No volen que corris endavant. Volen retenir-te. No els podeu deixar. Per sort, hi ha d’altres com vosaltres que us ajudaran. Mentre passava temps amb els meus amics a BlogWorld Expo, Vaig trobar que estava a casa amb gent que volia que tingués èxit. I vull que també tinguin èxit.

Qui et reté? Sé què els podeu dir ... només pregunteu a Aisha.

2 Comentaris

  1. 1

    Doug, no havia estat mai al teu bloc abans, la senyoreta Lori el va publicar a Twitter, així que llegiu-lo... i recordeu haver-vos vist a #Bwela, però no estava segur de qui eres. Per tant, fins al punt, aquesta és una publicació increïble i honesta. Sóc un noi amb opinions, però he deixat que la por em frenés molt a la meva vida. En un parell de dies en faré 35, però he estat treballant dur per deixar aquesta por enrere. Agraeixo molt la teva publicació i sempre és fantàstic escoltar als altres mentre han passat per aquest laberint. Gràcies home, que ho passeu bé!!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.