AdSense: com eliminar una àrea dels anuncis automàtics

google Adsense

No hi ha dubte que algú que visita el meu lloc no s’adona que obtinc ingressos del lloc amb Google Adsense. Recordo que la primera vegada que vaig escoltar Adsense descriure, la persona va dir que era així Benestar per a administradors web. Acostumo a estar d’acord, ni tan sols cobreix els costos d’allotjament. Tot i això, agraeixo compensar el cost del meu lloc i Adsense està ben orientat en el seu enfocament amb publicitat rellevant.

Dit això, fa un temps vaig modificar la configuració d’AdSense eliminant totes les regions disponibles al meu lloc i, en lloc d’això, vaig permetre a Adsense optimitzar el lloc on va publicar els anuncis.

Vaig permetre que Adsense optimitzés la ubicació dels anuncis durant uns mesos i vaig veure una mica més positiu en els meus ingressos mensuals. Tot i això, la bandera massiva que col·loca Google dalt la meva principal galeria d'articles és absolutament desagradable:

Àrea d’anuncis automàtics de Google Adsense

Contràriament al que es podria pensar, Anuncis automàtics us permet controlar les regions i el nombre d’anuncis que Google posa al vostre lloc. Si inicieu la sessió a Google Adsense, seleccioneu Anuncis> Visió general:

Google Adsense: visió general dels anuncis

Al tauler dret, hi ha un botó d'edició a la publicació. Quan feu clic a aquest botó, la pàgina s'obre amb una versió per a ordinadors i per a mòbils del vostre lloc, on podeu veure on Google col·loca els vostres anuncis. I, el millor de tot, és que podeu eliminar la regió del tot. Ho vaig fer amb la desagradable pancarta de capçalera que ocupava tot el meu lloc.

Visualització prèvia de l'àrea d'anuncis automàtics de Google Adsense

Tot i que aquest bàner pot generar més ingressos per clics, és terrible per a la meva experiència d'usuari i em fa semblar que sóc un spammer que intenta guanyar una inversió. Vaig eliminar la regió.

També he rebutjat el nombre mínim d'anuncis per pàgina a 4. Podeu trobar-ho a la secció Càrrega d'anuncis de la part dreta i lateral. 4 és el mínim que us permeten seleccionar.

Hi ha altres opcions que podeu habilitar i desactivar al vostre lloc, inclosos els anuncis integrats a la pàgina, el contingut coincident, els anuncis ancorats i els anuncis de vinyeta que són anuncis a pantalla completa que apareixen entre les càrregues de pàgines.

Com a editor que proporciona una gran quantitat de recerca i informació gratuïta, espero que no us importi que obtingui ingressos del meu lloc. Simultàniament, però, no vull irritar les persones i evitar que tornin.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.