Adobe Creative Cloud: llegiu la lletra petita de les llicències.

Cremant diners

Quan es va llançar Adobe Creative Cloud, em vaig inscriure. Ja no heu de comprar llicències cares i gestionar les claus de DVD ... només heu de descarregar i instal·lar segons sigui necessari. Tenim un equip increïble que treballa en els nostres dissenys, però sovint només hem de fer una modificació o ajustament ràpids després de rebre fitxers dels nostres dissenyadors, de manera que he comprat una llicència. El meu company de negocis va començar a ajudar-me, així que també vaig comprar una segona llicència per a ella. I després, un dels nostres clients no tenia el pressupost per obtenir una llicència, però necessitava editar fitxers de tant en tant, així que vaig comprar una llicència per a ells.

Mai no llegeixo la lletra petita

Vaig pensar que només pagava una quota de llicència mensual i podia afegir i eliminar les llicències segons calgués. Vaig descobrir la manera més difícil que no fos així. Després que la meva companya de negocis va llançar la seva pròpia agència i el meu client havia deixat anar l'empleat ... Em vaig trobar pagant dues llicències no utilitzades cada mes. Després d’ensopegar amb el terrible panell administratiu d’Adobe Creative Cloud i eliminar els dos usuaris, em vaig adonar que el recompte de llicències seguia sent el mateix.

Una cerca ràpida de "suprimir llicències" a la seva base de coneixement va proporcionar la resposta que ningú vol ... contacte amb el suport. Uf ... Vaig obrir una finestra de xat. Vaig pensar que potser algú em parlaria de desactivar les llicències. Després de 23 minuts i 51 segons, ho van fer. Però potser no és per això que penses.

Xat d'Adobe Creative Suite

El xat real s'inclou a la part superior per mostrar-vos el to absurd que em van llançar, cosa que va ignorar totalment el fet que estic fent servir la meva pròpia llicència. Sé el gran que és el programa, jo va comprar una llicència!

Una empresa de la mida d’Adobe hauria de vergonyar-se sincerament d’utilitzar aquesta estratègia per arrabassar als seus clients uns quants dòlars. No em vaig adonar que signava sense voler un nou contracte anual. Reconec que algunes empreses tenen costos difícils d’incorporació amb els clients, però això no existeix amb Adobe Creative Cloud. Igual que amb qualsevol altra plataforma SaaS, hauria de poder afegir i eliminar llicències d'usuari segons sigui necessari. La raó per la qual m’he inscrit és que sóc un usuari honest que apreciava el valor de la plataforma i ho pagava de bon grat.

Ara estic pagant el 300% del cost de la meva llicència per a Adobe Creative Suite amb les altres dues llicències inactives. Adobe, us trucaré absolutament el 16 de juliol de 2018. Potser em toca trobar algunes plataformes alternatives.

Advertència: Tampoc hi ha cap opció al tauler administratiu per desactivar la renovació automàtica.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.