Una targeta de visita de Wordle!

targeta

Wordle colpejar la blogosfera a parella setmana Agost blocaires han estat brunzint! Wordle és una aplicació Java que transforma el vostre núvol d’etiquetes en una cosa de bellesa.

vaig pensar Wordle era genial, però no necessàriament per a blocs.

Avui he consultat per Sharpminds. Una de les persones de la sessió, Linda Watts, li va lliurar la targeta i em va posar un somriure a l’instant!
targeta

La Linda en tenia tota una col·lecció (així com alguns altres dissenys únics), cada conjunt se centrava en paraules clau i frases diferents, tot amb la seva informació de contacte a la part posterior. Què increïblement creatiu! Crec que si fos els nois de Wordle, contractaria a Linda i la posaria al capdavant de la divisió de targetes de visita.

Linda va ser administradora de webs durant els darrers nou anys i és increïblement creativa, amb talent i entusiasme. La vaig fer broma de ser una friki; la seva aportació a la classe va afegir molt.

És per això que m’encanta ensenyar el Solucions BitWise Sharpminds esdevé, aprenc tant de tots els assistents que surto amb la sensació d’haver après més del que vaig ensenyar.

Ara Linda espera una nova carrera com a entrenadora de tecnologia web, web 2.0 i impressió. És possible que vulgueu trucar-li algunes idees originals. M’agradaria haver pensat en aquesta idea quan en vaig parlar selecció de targetes de visita aquesta setmana! No estic segur de si Linda està buscant feina a temps complet; però, hauríeu de preguntar-vos si teniu una oportunitat per a un venedor web de qualitat.

8 Comentaris

 1. 1

  Gràcies per aquest Doug. He tornat a tuitejar el teu tuit original perquè m'agrada molt. Vaig jugar amb Wordle unes hores enrere i vaig sortir amb tres núvols diferents que vaig publicar a la paret a la feina.
  Ara, crec que podria haver-hi altres maneres d’utilitzar-les.
  Quan pensem en gràfics, poques vegades considerem el poder de les paraules com el fonament del que sol basar-se en imatges.
  Una imatge pot valer més de mil paraules, però un núvol de paraules pot valer més del que es podria dir al petit espai d’una targeta de visita.

 2. 3

  Doug,
  Gràcies per la meravellosa menció al bloc d'avui. Quina manera de començar el meu dia!

  Les meves targetes permanents esperaven a la bústia quan vaig arribar ahir a casa. T’enviaré una mostra. Sé que us impressionarà la qualitat de Moo Printing.

  Salut!
  Linda

 3. 4
 4. 6
 5. 7
 6. 8

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.