Un agraïment personal i sensible al cor

Aquesta és una temporada increïble per al meu treball en línia. Avui el meu bloc ha estat esmentat a tots dos John Chow De Seth Godin bloc. I ho vaig estar recentment la un tema d’una entrada de blog molt afavoridora al bloc de Pat Coyle! La setmana passada, Mike a ConverStations va ser prou amable com per mencionar-me com a "Z-lister". La seva promoció desinteressada de mi va fer esmentar el meu blog en més de 70 altres, inclosa la menció d'avui al bloc de Seth Godin.

En els darrers mesos, el meu bloc s’ha disparat trànsit i amb autoritat.

Tot aquest creixement no ha estat realment fruit de la meva experiència. Ha estat per la meva gana per captar i difondre informació i seva compartició de seva coneixement i experiència. M’encantaria l’oportunitat d’agrair-los a tots i totes. De fet, si faig viatges el proper any amb feina, un dels meus objectius és fer-ho. Us faré saber on vaig i ens trobarem per prendre una copa o un cafè. Si veniu a Indy, no dubteu en fer-m'ho saber.

De vegades, el bloc consumeix massa part del dia, però tot el que estem fent tu i jo sembla que funciona:

  • Intento proporcionar un tema original sobre la majoria de les meves entrades. D'aquesta manera, el meu bloc no forma part de la discussió o simplement repeteix les notícies, sinó de què tracta la conversa. Aquesta és una tasca difícil, però està donant els seus fruits.
  • Cada vegada que veig una referència al meu bloc en un altre lloc o bloc, intento respondre i donar les gràcies a la persona, fins i tot si la seva publicació no és positiva (sobretot si no ho és). El valor està en la discussió. De tota manera, no sempre estic correcte (bé, poques vegades).
  • Participo en activitats de blocs en grup. Si Problogger no forma part de la vostra rutina diària de blocs, feu-ho així. Darren sol desafiar la blogosfera amb projectes de grup. Tots reben molta atenció i exposició.
  • Comparteixo coses que he après.
  • Intento ajudar qualsevol persona que ho demani. Em molesta moltes vegades, però és el que he de donar. És el meu "present", si voleu.
  • Connecto temes amb altres bloggers. Si veig un tema de discussió on un dels bloggers que he llegit és un expert, sempre intento connectar els dos. Per a què serveix una xarxa si realment no ajudeu a establir les connexions?
  • Vostè continua promovent el meu bloc per a mi.

Parlant de gràcies ...

Família BerrymanAra mateix estic assegut a Starbuck. Per ser sincer, avui he estat una mica desconegut que aquesta nit o demà no estic amb els meus fills. Passen un bon Nadal amb la seva mare i la seva família. Mentre escrivia, vaig rebre una actualització per correu electrònic del meu amic, Glenn, que està en una missió a Moçambic i em va tornar a sentir-me bé tant que he d’agrair-ho.

Em va recordar que altres persones estan sacrificant tant durant aquestes festes. Realment no sacrifico res ... assegut amb la meva menta de menta a una cafeteria acollidora. El Berrymans va portar tota la seva família a una missió a Moçambic per ajudar a educar i difondre la bona paraula. Pots imaginar? Tinc un respecte increïble pels que donen tant.

I recordo les nostres tropes. Vaig estar 9 mesos a l’estranger durant el Desert Shield / Desert Storm i vaig passar el Nadal surant al golf Pèrsic. És extenuant estar fora d’una temporada que sol reunir les famílies. Déu beneeixi les nostres tropes, les seves famílies i aquelles famílies que han perdut tant.

Gràcies a tots vosaltres! Realment heu fet d’aquestes vacances increïbles.

One comment

  1. 1

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.