Search Marketing

Una estimada carta de John hauria estat bonic, Google!

Aquesta setmana, el nostre Blogs corporatius per a maniquís el lloc va desaparèixer de Google.

S'ha anat.

Sense traça.

No volia fer res dràstic, així que vaig esperar un dia. Respiració profunda. Res encara.

Va ser llavors quan em van assenyalar un article que És possible que Google faci algunes proves i un canvi d'algorisme podria estar a la volta de la cantonada. Alguns llocs han vist canvis dràstics en el seu rang.

Benvolgut Google,

Amb un gran poder ve una gran responsabilitat. Sé que només és una cita d’una pel·lícula, però caram Google. És prou dolent veure els meus llocs pujar i baixar, lluitant per identificar problemes, fer canvis, mantenir-los populars i classificar-me bé. Atès que el meu llibre reforça l'optimització del motor de cerca, només és creïble que el meu lloc superi els altres. En altres paraules, el meu èxit es basa en la vostra estabilitat i la qualitat del trànsit rellevant que moveu en la meva direcció.

En poques paraules, Google, aquí tenim una forta relació. Et necessito. Faig tot el que demana ... optimitzar el meu lloc, registrar-me amb administradors web, utilitzar paraules clau amb eficàcia. No faig res més que complaure-vos cada dia ... proporcionant als vostres visitants tones i tones de contingut a què assenyalar. Què obtinc a canvi?

Em vas deixar.

Sense tant com una nota.

Tot i que no tenia cap notificació als administradors web, vaig fer algunes modificacions al lloc i vaig demanar una sol·licitud de reinclusió. L'únic que vaig poder trobar i que podria haver tingut problemes va ser una paraula clau en una capçalera que no es mostrava (una imatge estava al seu lloc) ... així que la vaig eliminar. Crec que no n’hi hauria prou per deixar-me, però qui sap. No m'ho diràs.

Avui, estic content de veure que tornem a classificar-nos. Irònicament, no estic classificant per a la dotzena de paraules clau que solia ser, però sí # 1 en blocs corporatius per a maniquís - per davant d’Amazon i Wiley. No pensava que fos possible donada la seva popularitat i els seus enllaços d’entrada ... però bé. Agafaré el que puc aconseguir.
blocs-corporatius-per-dummies.png

Al cap i a la fi, encara no estic preparat per separar-me, Google. Gràcies per tenir cura. La propera vegada, però, deixeu-me una carta de Dear John. És el mínim que podeu fer per tot el que he invertit en aquesta relació.

Amor,
Doug

Douglas Karr

Douglas Karr és el fundador del Martech Zone i reconegut expert en transformació digital. Doug és un Ponent públic principal i màrqueting. És el vicepresident i cofundador de Highbridge, una empresa especialitzada en ajudar les empreses empresarials a transformar digitalment i maximitzar la seva inversió tecnològica mitjançant tecnologies Salesforce. Ha desenvolupat estratègies de màrqueting i productes digitals per a Dell Technologies, GoDaddy, Salesforce, Tendències webi SmartFOCUS. Douglas també és l'autor de Blogs corporatius per a maniquís i coautor de El llibre dels millors negocis.

9 Comentaris

 1. Bromance,

  Crec que va ser el terreny dels motors de cerca el que va informar que Google ha actuat amb errors (no teniu la subscripció premium per llegir més en profunditat al seu bloc). Ho va fer fa un segon.

  I la propera vegada, mostra tota la pàgina una serps perquè aparegui la meva petita revisió prèvia 😛 JK.

  Nota per a mi mateix: comenceu fora del lloc a optimitzar la meva revisió prèvia (finalment)

 2. Vaig afegir una pàgina nova al meu mapa del lloc, sense cap canvi a les diverses dotzenes d'altres, i em van deixar caure 3 llocs durant uns dies abans de tornar-me lentament a on vaig començar. Desconfiat, em sembla.

 3. Això només assenyala el problema de posar tots els ous a la cistella de SEO. Recordo tenir una discussió amb un company fa uns anys que va dir que estava donant mals consells a la gent quan els vaig dir que haurien de comprar publicitat, enllaços comercials i fer totes aquelles altres coses que fem per aconseguir trànsit a més de confiar en els motors de cerca. quan només calia aprendre SEO. Es va utilitzar com a exemple perquè es considerava un expert en SEO i guanyava uns quants centenars de milers a l'any amb un parell de llocs de comerç electrònic i va obtenir tot el seu trànsit dels motors de cerca i la major part de Google. Uns mesos més tard, Google va ballar, els seus rànquings van desaparèixer i el seu negoci es va enfonsar.

  Tingueu en compte que no estic inferint que confieu únicament en el SEO, però hi ha molta gent que ho fa.

 4. Jacques, és un plaer saber de vostè, senyor! Sí, estic totalment d'acord. Actualment tenim reformes a tot el país per evitar que els bancs i les companyies de targetes de crèdit enterrin negocis... però permetem que un monopoli com Google es mantingui i abandoni les empreses de manera aleatòria dels resultats dels seus motors de cerca. Treballem amb empreses on els canvis en l'algorisme de Google poden influir en els ingressos mensuals en centenars de milers de dòlars. No m'importa quan està justificat... però la possibilitat de deixar anar algú sense cap motiu pot fer que la gent acomiada i perjudicar les empreses de manera important!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Articles Relacionats