Una estimada carta de John hauria estat bonic, Google!

Google

Aquesta setmana, el nostre Blogs corporatius per a maniquís el lloc va desaparèixer de Google.

S'ha anat.

Sense traça.

No volia fer res dràstic, així que vaig esperar un dia. Respiració profunda. Res encara.

Va ser llavors quan em van assenyalar un article que És possible que Google faci algunes proves i un canvi d'algorisme podria estar a la volta de la cantonada. Alguns llocs han vist canvis dràstics en el seu rang.

Benvolgut Google,

Amb un gran poder ve una gran responsabilitat. Sé que només és una cita d’una pel·lícula, però caram Google. És prou dolent veure els meus llocs pujar i baixar, lluitant per identificar problemes, fer canvis, mantenir-los populars i classificar-me bé. Atès que el meu llibre reforça l'optimització del motor de cerca, només és creïble que el meu lloc superi els altres. En altres paraules, el meu èxit es basa en la vostra estabilitat i la qualitat del trànsit rellevant que moveu en la meva direcció.

En poques paraules, Google, aquí tenim una forta relació. Et necessito. Faig tot el que demana ... optimitzar el meu lloc, registrar-me amb administradors web, utilitzar paraules clau amb eficàcia. No faig res més que complaure-vos cada dia ... proporcionant als vostres visitants tones i tones de contingut a què assenyalar. Què obtinc a canvi?

Em vas deixar.

Sense tant com una nota.

Tot i que no tenia cap notificació als administradors web, vaig fer algunes modificacions al lloc i vaig demanar una sol·licitud de reinclusió. L'únic que vaig poder trobar i que podria haver tingut problemes va ser una paraula clau en una capçalera que no es mostrava (una imatge estava al seu lloc) ... així que la vaig eliminar. Crec que no n’hi hauria prou per deixar-me, però qui sap. No m'ho diràs.

Avui, estic content de veure que tornem a classificar-nos. Irònicament, no estic classificant per a la dotzena de paraules clau que solia ser, però sí # 1 en blocs corporatius per a maniquís - per davant d’Amazon i Wiley. No pensava que fos possible donada la seva popularitat i els seus enllaços d’entrada ... però bé. Agafaré el que puc aconseguir.
corporate-blogging-for-dummies.png

Al cap i a la fi, encara no estic preparat per separar-me, Google. Gràcies per tenir cura. La propera vegada, però, deixeu-me una carta de Dear John. És el mínim que podeu fer per tot el que he invertit en aquesta relació.

Amor,
Doug

9 Comentaris

 1. 1
 2. 2

  Bromance,

  Crec que va ser el terreny del motor de cerca el que va informar que Google ha actuat de manera glitchity (no tingueu la pertinença premium per llegir més profundament al seu bloc). Acaba de fer-ho fa un segon.

  I la propera vegada, mostreu tota la pàgina de la pàgina, perquè aparegui la meva petita revisió prèvia 😛 JK.

  Nota per a vosaltres mateixos: comenceu fora del lloc optimitzant la meva revisió prèvia (finalment)

 3. 3
 4. 4

  Vaig afegir una pàgina nova al meu mapa del lloc, sense canvis en cap altra dotzena, i em van deixar tres llocs durant uns dies abans de tornar-me a bombollar lentament fins on vaig començar. Desconfiat, pensa.

 5. 5

  Això només indica el problema de posar tots els ous a la cistella de SEO. Recordo que vaig discutir fa uns anys amb un company que va dir que donava mal consell a la gent quan els vaig dir que havien de comprar publicitat, enllaços comercials i fer totes les altres coses que fem per aconseguir trànsit a més de confiar en els motors de cerca quan només calia aprendre SEO. Es va fer servir com a exemple perquè es considerava un expert en SEO i guanyava uns quants centenars de dòlars a l’any a partir d’un parell de llocs de comerç electrònic i obtenia tot el seu trànsit dels motors de cerca i la major part de Google. Uns mesos més tard, Google va ballar, els seus rànquings van desaparèixer i el seu negoci es va tancar.

  Tingueu en compte que no dedueixo que confieu únicament en el SEO, però hi ha molta gent que sí.

 6. 6
 7. 7
 8. 8

  Quan crec que fa anys Microsoft va ser demandada per agrupar Explorer amb Windows. Massa poder van dir llavors ...

  Diferents moments, mentalitat diferent suposo

 9. 9

  Jacques, és genial sentir-vos notícies, senyor! Sí, estic totalment d'acord. Actualment, tenim reformes a tot el país per evitar que els bancs i les empreses de targetes de crèdit enterrin negocis ... tot i així, permetem que un monopoli com Google es mantingui i deixi les empreses aleatòriament dels seus resultats de motors de cerca. Treballem amb empreses on els canvis en l'algoritme de Google poden influir en els ingressos mensuals en centenars de milers de dòlars. No m'importa quan es justifica ... però la possibilitat de deixar caure algú sense cap motiu pot fer que la gent acomiadi i perjudiqui significativament les empreses.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.