Un dia de servei

Avui he sabut a les notícies que l’esposa del doctor Martin Luther King desitjava que el dia fos un dia de servei. Hi ha certa ironia al missatge mentre escric aquest post de Starbuck's. Heus aquí el meu dia:

La meva filla va tornar ahir a casa amb una febre que hem estat alletant durant les darreres 24 hores. Ha estat una nit i un dia de servei de pare i germà! El pare va a la farmàcia a buscar més coses, el germà neteja l’embolic quan la germana no va poder córrer al bany a temps. La seva temperatura va augmentar prou que vaig trucar al metge, que em va dir que l’esperés. Sabia que teníem problemes, però, quan vaig entrar a la seva habitació i ella saltava amunt i avall sobre el matalàs, absolutament delirant. La vam calmar i la vam tornar a dormir. Digueu una oració: sembla que també serà una nit llarga aquesta nit.

Al mateix temps, el meu DSL va decidir deixar un abocador després de 4 anys de connectivitat sòlida. Així doncs, he rebut no menys de vuit trucades amb AT&T, la visita d’un tècnic de “línia” i demà tinc un tècnic de “DSL”. L’episodi és absolutament ridícul. Fa 8 dies que comprovo el correu electrònic per PDA i no puc fer res realment. Durant els períodes de migdiada de la meva filla em tornaré absolutament boig.

Després, per acabar-ho d’adobar, he rebut trucades telefòniques sense parar de persones que necessiten ajuda avui. No he estat capaç d’ajudar realment a ningú perquè el meu DSL no funciona. Així que vaig escapar uns minuts aquesta nit, deixant el meu fill al capdavant i la meva filla dormint, per fer-vos saber a tots que estic servint el millor que puc i espero tornar online, tant física com tècnicament, en un parell de dies.

Senyora King, sé que tenia alguna cosa més en ment quan vau parlar de servei ... però sé que entendreu que ho faig el millor que puc ara mateix. 🙂

Una de les bones notícies d’avui, tinc la llista dels 150 millors blocs de màrqueting energètic que Todd I va reunir ... Actualment sóc el número 80.
Blocs de màrqueting Power 150

Gràcies, Todd! Bon algorisme i mecanisme de classificació.

2 Comentaris

  1. 1
  2. 2

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.