Integració de Facebook Like Button i WordPress

M'agrada

Amb el Botó M'agrada de Facebook llançant, vaig pensar que passaria una estona aquesta nit i l’integraria al meu bloc de WordPress. També el vaig integrar en un Compendi el blog del client també aquesta nit.

El primer pas és bastant senzill: només cal afegir el codi iframe a les pàgines de la plantilla (índex i senzill). Com que la pàgina d’índex pot tenir diverses publicacions, és important modificar el botó del bucle de la pàgina perquè l’enllaç permanent s’afegeixi correctament.

<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=
& layout = button_count & action = like "scrolling =" no "frameborder =" 0 "allowTransparency =" true "style =" border: none; desbordament: amagat; amplada: 250 px; altura: px ">

També vaig ajustar l’amplada i després vaig fer una mica de CSS per fer pujar el botó al costat de Botó de retuit de Twitter. La raó per la qual aquestes eines són tan fantàstiques és que no requereixen cap inici de sessió, navegació, etc. Simplement feu clic al botó i heu publicat l'estat a Facebook (o Twitter respectivament).

A més, també podeu posar metadades a la capçalera del vostre bloc perquè Facebook les extreu. Heus aquí com he editat la meva:

"/>

Finalment, espero veure a algú escriure un bon complement per fer-ho. No he provat per veure quina manera és millor: l'enfocament iframe o el SDK de JavaScript de Facebook mètode. Si heu identificat un bon complement per fer-ho càrrec, feu-m'ho saber.

13 Comentaris

 1. 1

  Tinc una pregunta per a tu, Bromance:

  Fa 2 nits vaig intentar jugar amb la meva caixa de likes de Facebook (abans el giny de fan de Facebook) per al meu "com publicar un llibre de blues. amb sort” pàgina de fans i ara no es carregarà. Fa el que està fent a Mashable ara mateix... o ESTAva fent dissabte a la tarda.

  Està en conflicte amb la tesi? GRRRR

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

  No hi hauria d'haver cap conflicte, però pot ser que calgui alguns ajustaments importants amb CSS per localitzar el botó on el necessiteu. Vaig passar un moment molt difícil.

 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.