Estic perdut sense ella

MacbookproLa seva pell llisa, els ulls brillants, la veu delicada ... oh, com la trobo a faltar. És clar, de vegades no es llevava al matí, així que l’havia colpejat amb un cop d’ull aire fred... però quan estava encesa, estava encesa.

Avui per fi l’he hagut de deixar anar. Se’n va al metge. Tant de bo puguin fer una simple cirurgia i tornar-la als braços.

Estic perdut sense ella. Torneu aviat, MacBookPro!

Als meus lectors. Si us plau, tingueu paciència amb mi ... Tinc dificultats amb la meva temperatura, HP. Suspirar.

3 Comentaris

 1. 1
 2. 2

  Ei Doug, manteniu la metàfora de poques publicacions més i, però, començareu a pensar realment que hi ha alguna cosa que passa entre vosaltres. Vull dir això en el sentit real 🙂

  • 3

   Ha! Us he de dir, AL ... és increïble quant personalitzem les nostres vides al voltant dels nostres portàtils quan és cosa nostra! Afortunadament tinc gairebé totes les còpies de seguretat fetes a la xarxa d’una manera o d’una altra, però res no sembla convenient.

   Doug

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.