5 consells estranys per duplicar la vostra productivitat

ProductivitatDawud em va etiquetar al seu bloc. Té un gran lloc per aquí Com mantenir-se enfocat per obtenir una major productivitat. En ell, explica com es separa 50 minuts diaris per centrar-se i executar-se.

No m'he disciplinat per reservar una vegada cada dia com aquest, però és una cosa que intentaré. Així és com sóc productiu ... i pot semblar-ne una mica estrany, però m’ajuda a gestionar la jornada laboral aparentment inmanejable. És interessant que alguns dels meus consells i mètodes coincideixin amb els de Dawud.

En el passat, crec que he llegit que el treballador nord-americà mitjà realment produeix aproximadament 5 hores de treball al dia, tot i que treballa més de 8. A continuació, s'explica com duplicar aquestes 5 hores i obtenir 10 hores de productivitat en un dia de 8 hores.

 1. Deixeu de contestar el vostre telèfon:

  No contesto el meu telèfon ni el mòbil tret que estigui preparat per fer-ho. Els meus amics i companys hi estan acostumats i alguns m’ho passen molt malament. Alguns pensen que és groller. Jo no. Convertir el telèfon o el mòbil a la bústia de veu és l’equivalent a tancar la porta de l’oficina per fer la feina. Ho crec de debò la productivitat es basa en l'impuls... perd impuls i ets menys productiu. Per a aquells de vosaltres que teniu aquest programa, això és especialment cert. Puc aconseguir una setmana de programació en un sol dia si no tinc interrupcions. Moltes vegades, programa tota la nit en projectes perquè em permet “entrar a la zona”. Estalvi aproximat: 1 hora diària.

 2. Deixa d'escoltar el correu de veu:

  No escolto la bústia de veu. Què coi?! Acabeu de dir que no responeu el telèfon i que ara no escolteu la bústia de veu ?! No. Comprovo la meva bústia de veu i, tan aviat com sento qui és, elimino immediatament el missatge i el torno a trucar. He descobert que el 99% de les vegades he de tornar a trucar a la persona i, per tant, per què escoltar tota la bústia de veu? Algunes persones deixen missatges d’un minut. Si em deixeu un missatge de veu, deixeu el vostre nom i número i la vostra urgència. Us trucaré de seguida que tingui l’oportunitat. També tinc moltes molèsties sobre això. Estalvi aproximat: 30 minuts diaris.

 3. DWT: condueix mentre parles:

  Truco a la gent quan condueixo. Tinc aproximadament 1 hora diària al dia i és el millor moment per parlar amb la gent. Ni tan sols he estat a punt d’aconseguir un accident, de manera que no vull escoltar tota aquesta merda sobre la conducció mentre es parla de problemes. Sóc capaç de concentrar-me en tots dos. Si el trànsit es fa terrible, simplement m’excusaré i tornaré a trucar a la persona. Estalvi aproximat: 1 hora diària.

 4. Rebutjar reunions:

  Rebutjo les invitacions a reunions. Molt bé, dius, ara ja no té cap ment! Trobo que la majoria de reunions són una pèrdua de temps. Em trobaràs malament per acceptar invitacions a reunions que no tinguin itinerari ni pla d’acció. Si no hi ha cap objectiu a la reunió, probablement no hi apareixeré. Irrita alguns dels meus companys de feina, però no em preocupa. El meu temps és molt valuós per a mi i per a la meva empresa. Si no ho podeu respectar, no és el meu problema, és vostre. Apreneu a gestionar el temps de la gent de manera eficaç. (També responc per correu electrònic al meu PDA durant les reunions quan no cal la meva atenció.) Estalvi aproximat: 2 hores diàries.

 5. Escriure i compartir plans d'acció:

  Probablement no sigui tan estrany. Tanmateix, és imprescindible mantenir-se productiu. Escric plans d’acció que contenen Qui, què i quan i, el més important, el comparteixo amb la persona o l’equip amb qui estic treballant.
  Qui - Qui aconseguirà it a mi, o a qui vaig a buscar it a?
  Què - Què és el que s’entrega? Sigues específic!
  Quan - Quan es lliurarà? Una data i fins i tot una hora us portaran a complir la vostra cronologia.
  Estalvi aproximat: 30 minuts diaris.

WFS: Treballar des de Starbucks

Un consell addicional que pot funcionar o no: treballo des de Starbucks. Els matins en què no tinc reunions, trucades de clients ni treballo amb els meus equips, sovint em dirigeixo a Starbucks i elimino la tasca que tinc a la mà. Starbucks està plena de gent i crea un entorn de caos controlat que m’encanta. Treballo molt i ràpid a Starbucks. Les cadires incòmodes també ajuden. Si no puc sortir d’allà ràpidament, em penediré amb la part inferior adolorida. Estalvi aproximat: 4 hores setmanals.

12 Comentaris

 1. 1

  Vaja, ho vas encertar amb aquella reunió. Allà on treballo, si rebutges una reunió, es considera groller, com maleir!

  Vas a la reunió, al cap de 5 minuts, surten històries de vida personal i es converteix en una cosa de vincle. Això m'irrita l'infern! Una reunió de 10 minuts sovint s'estén a una hora per això!

  He de començar a rebutjar reunions que no tinguin un propòsit o un ordre del dia declarats, o en què no em necessitin realment. Això és clar, tret que la sol·licitud vingui del meu cap 🙂

 2. 3

  Hauríeu de donar un cop d'ull a un nou llibre que s'anomena The Four Hour Work Week de Timothy Ferriss. Poques vegades té reunions i només consulta el correu electrònic una vegada a la setmana més o menys, de manera similar al que esteu parlant. Fa poc l'he escoltat la seva xerrada SXSW i ho va trobar realment intrigant. Amb ganes de llegir el llibre.

 3. 5

  Sí. Per ser productiu, heu de posar les trucades telefòniques i el correu electrònic al seu lloc adequat. Si només ets un esclau d'ells durant tot el dia, no fan res més que interrompre el teu flux de treball.

  Grans punts.

  • 6

   Gràcies Dawud! A la nostra societat "American-Me-Me-Me", algunes persones no ho agraeixen quan no responeu immediatament a un correu electrònic o una trucada telefònica. Però estic decidit a fer-ho entendre.

 4. 7

  Llegir el correu electrònic pot consumir molt de temps. Conec algunes persones que han de llegir cada missatge tan bon punt escolten el "ding". Vaig desactivar el meu notificador de correu electrònic i vaig llegir el correu electrònic a LA MEVA programació. Algunes hores del dia són millors per llegir el correu electrònic, respondre trucades, etc.

  Ara no has mencionat els blocs, però segur que requereix temps! 😉

  • 8

   El bloc és una inversió, però, Becky. Estic fent xarxa i aprenc com més llegeixo i escric. A més, amb alguns ingressos publicitaris menors, en realitat em paguen al bloc. Encara no estic segur si guanyo un dòlar per hora... però crec que al final val la pena.

   Gràcies per l'entrada! Sens dubte, llegir i navegar sense parar pot fer-ne improductiu!

 5. 9

  Gran post: m'encanta. Molt millor que les infinites llistes de 20-30 consells de productivitat que ni tan sols recordeu, no us importa implementar.

 6. 11

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.