4 dies perduts d’Internet

Des del dimecres al vespre, és realment la primera vegada que puc seure i mirar la pantalla. Dijous va començar la meva febre i les següents 48 hores va ser una cursa plena d’acció intentant mantenir més líquids en els quals eren expulsats violentament del meu cos.

Crec que ha passat un mes:

 • Desenes de milers de tuits.
 • 3,967 feeds no llegits al meu lector de feeds.
 • 242 correus electrònics a la meva safata d'entrada personal.
 • 73 correus electrònics a la safata d'entrada de la meva feina.
 • 22 invitacions, 8 sol·licituds d’amistat i 28 elements de la safata d’entrada a Facebook.
 • 5 missatges de veu al meu telèfon mòbil.
 • 2 missatges de veu al telèfon de la meva feina.
 • Vaig perdre la happy hour amb el president d’una empresa on vaig treballar fa anys.

Molta gent es pregunta realment com algú pot mantenir tot això junt i fer una carrera a través de les xarxes socials. La pèrdua de 4 dies d’impuls i coherència afectarà el nombre total de visitants, el nombre de subscriptors que tinc i fins i tot el nombre de Twitterers que em segueixen; pot ser que passin setmanes per recuperar aquests números.

Mantenir això és molt més difícil del que la majoria de la gent pensa ... potser fins i tot més del que pensava! Fins i tot vaig rebre un parell de trucades telefòniques enfadades de la gent que em deien que no podrien agafar-me qualsevol mitjà. Oh, com m'agradaria que el meu bany tingués teleconferència.

No haurien tingut cap sorpresa.

6 Comentaris

 1. 1
 2. 2

  És bo veure que heu arribat a l’altra banda del bany, per dir-ho d’alguna manera.

  Imagino que el formidable impuls que heu acumulat amb el pas del temps us assegurarà una tirada ràpida a la cadira de muntatge.

  M'alegro d'escoltar que està en reparació si no és reparat. 🙂

 3. 3

  Compteu-ho com una benedicció per estar deslligat de les moltes corretges electròniques. Benvinguts de nou al país de les alertes intermitents, els telèfons mòbils, els tuits sense parar i els terminis previstos. Benvingut de nou.

 4. 4
 5. 5
 6. 6

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.