Aquest era el clàssic Can of Worms

Llauna de CucsQuan feu un comentari número 30 en una publicació del bloc en un sol dia, ja sabeu que us heu quedat nerviós.

¡Wow!

Quan ho vaig decidir publicar sobre la meva insatisfacció recent amb 37 senyals, de cap manera estava intentant arribar a la primera pàgina de TechMeme o teniu Jason Fried personalment, digue’m. Aquells de vosaltres que porteu un temps sabeu que sóc un noi simpàtic a qui no li agrada fer soroll amb el meu bloc.

De fet, quan la gent s’enfada amb mi, intento sortir del meu camí per intentar marxar com a amics. Podem discrepar i seguir sent amics. De fet, no estic d’acord amb els meus amics més sovint que la majoria de la gent. Només cal preguntar-los!

Dit això, la blogosfera és una frontera salvatge. No ho farem ni en tindrem mai Codi de conducta. Tampoc ho hauríem de fer! Crec absolutament en la llibertat d'expressió a Internet.

També crec en la dissensió. Som els nostres propis sheriffs en aquest salvatge oest salvatge i mai no hauríem de quedar-nos alerta i mirar com altres bloggers amenacen, menteixen o, fins i tot, simplement donen mal consell. IMHO, més alta és la vostra autoritat, encara que per google or Technorati, més responsabilitat teniu per assegurar-vos de presentar fets com a fets i opinions com a opinions.

Sóc sincer quan declaro que vull que em portis a la feina dels meus escrits. Et respecto absolutament per desafiar-me. Tingueu en compte que, després que s’acabi la pols, potser encara estaré d’acord amb vosaltres. Està bé que dues persones tinguin opinions diferents sobre la mateixa situació. No compartim la mateixa percepció, de manera que mai percebrem les coses de la mateixa manera.

6 Comentaris

 1. 1

  Jason t'ha dit? On era això? Abans o després d'haver anomenat la seva publicació "un tros d'ignorància?" Creus que pots anar dient "ignorants" a la gent i rentar-te'n les mans? Vas llançar un cop de puny personal.

  • 2

   No Michael, no m'estic rentant les mans. Per això he tornat a publicar sobre això. Però no em retracto d'utilitzar la paraula ignorant, però. Sota totes les definicions precises de la paraula, això és exactament el que era la publicació. Si algú vol aportar alguna prova del contrari, segur que estic obert a això. Tanmateix, estic segur que no hi haurà cap prova. D'aquí el terme "ignorant".

 2. 3

  Com pots anomenar algú ignorant i després amagar-te darrere l'aparença de ser un "home agradable"? I, a més, queixar-se que en defensar la seva pròpia opinió t'estaven rebutjant?

  • 4

   Qui és exactament la persona que vaig anomenar ignorant? El terme exacte era: "Fa un parell de dies, el seu bloc va introduir una altra part d'ignorància:". Evidentment, no m'amago darrere de res, SH. No sóc un comentarista anònim d'un bloc amb les meves inicials. El meu bloc i la meva identitat són força oberts.

   Si la publicació no era ignorant, SvN tenia totes les oportunitats de donar suport a la seva afirmació amb alguns fets addicionals. Ells van fer? No. Poden? No. Per tant, ignorant era un terme exacte.

 3. 5

  Douglas, quan dius que l'escriptura d'algú és ignorant, l'estàs dient ignorant. La inferència és que l'autor de la publicació és ignorant, independentment de si ho dius amb tantes paraules. La gent escriu, escriure no escriu. L'escriptura no pot escriure per si mateixa.

  I com em fa un comentarista anònim utilitzar les meves inicials? Tens la meva adreça de correu electrònic, és vàlida i inclou el meu nom complet. Quan inicio la documentació per a una casa nova, ho faig de manera anònima?

  Tria les teves paraules una mica més sàviament, Douglas. Les teves declaracions generalitzades fan pudor d'ignorància.

  • 6

   Gràcies, SH. És obvi que estem totalment en desacord amb l'ús del terme ignorant. Està bé, agraeixo que us prengui el temps. M'hauria preferit que fossis un visitant des de fa molt de temps i em coneguessis... però suposo que no pots agradar a tothom tot el temps.

   Cuida't,
   Doug

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.