Aquest era el clàssic Can of Worms

Llauna de CucsQuan feu un comentari número 30 en una publicació del bloc en un sol dia, ja sabeu que us heu quedat nerviós.

¡Wow!

Quan ho vaig decidir publicar sobre la meva insatisfacció recent amb 37 senyals, de cap manera estava intentant arribar a la primera pàgina de TechMeme o teniu Jason Fried personalment, digue’m. Els que porteu una estona sabent que sóc un noi simpàtic a qui no li agrada fer soroll amb el meu bloc.

De fet, quan la gent s’enfada amb mi, intento sortir del meu camí per intentar marxar com a amics. Podem discrepar i seguir sent amics. De fet, no estic d’acord amb els meus amics més sovint que la majoria de la gent. Només cal preguntar-los!

Dit això, la blogosfera és una frontera salvatge. No ho farem ni en tindrem mai Codi de conducta. Tampoc ho hauríem de fer! Crec absolutament en la llibertat d'expressió a Internet.

També crec en la dissensió. Som els nostres propis sheriffs d’aquest salvatge oest salvatge i mai no hauríem de quedar-nos alerta i mirar com altres bloggers amenacen, menteixen o, fins i tot, simplement donen mal consell. IMHO, més alta és la vostra autoritat, encara que per google or Technorati, més responsabilitat teniu per assegurar-vos de presentar fets com a fets i opinions com a opinions.

Sóc sincer quan declaro que vull que em portis a la feina dels meus escrits. Et respecto absolutament per desafiar-me. Tingueu en compte que, després que s’acabi la pols, encara no estic d’acord amb vosaltres. Està bé que dues persones tinguin opinions diferents sobre la mateixa situació. No compartim la mateixa percepció, de manera que mai percebrem les coses de la mateixa manera.

6 Comentaris

 1. 1

  Jason t'ho va dir? On era això? Abans o després de dir que el seu lloc era "un tros d'ignorància?" Creieu que podeu anar dient que la gent és "ignorant" i es renta les mans? Vas llançar un cop de puny personal.

  • 2

   No Michael, no me'n rento les mans. Per això vaig tornar a publicar-ne. Però no torno a fer servir la paraula ignorant. Sota totes les definicions exactes de la paraula, això és exactament el que va ser la publicació. Si algú vol aportar proves del contrari, segur que hi estic obert. Tanmateix, estic segur que no en tindran cap prova. D'aquí el terme "ignorant".

 2. 3

  Com es pot qualificar algú d’ignorant i després amagar-se darrere de l’aparença de ser un “noi simpàtic”? I, a més, queixar-vos que en defensar la seva pròpia opinió us deien?

  • 4

   Qui és exactament algú que vaig anomenar ignorant? El terme exacte era: "Fa un parell de dies, el seu blog va introduir un altre tros d'ignorància:". Evidentment, no m’amago darrere de res, SH. No sóc un comentarista anònim en un bloc que utilitza les meves inicials. El meu bloc i la meva identitat són oberts.

   Si la publicació no era ignorant, SvN va tenir totes les oportunitats de recolzar la seva afirmació amb alguns fets addicionals. Ells van fer? No, poden? Per tant, ignorant era un terme precís.

 3. 5

  Douglas, quan qualifiques d’escriptor d’algú com a ignorant, ho fas de ignorant. La inferència és que l’autor del missatge és ignorant, independentment de si ho digueu amb tantes paraules. La gent escriu, escriure no escriu. L’escriptura no pot escriure’s ella mateixa.

  I com em fa servir les meves inicials com a comentarista anònim? Teniu la meva adreça de correu electrònic, és vàlida i inclou el meu nom complet. Quan faig els tràmits inicials per a una nova casa, ho faig de manera anònima?

  Tria les teves paraules una mica més sàviament, Douglas. Les vostres declaracions generals fan mal olor, bé, d’ignorància.

  • 6

   Gràcies, SH. És obvi que estem totalment en desacord amb l’ús del terme ignorant. Està bé, agraeixo que us dediqueu temps. M’agradaria molt més que haguéssiu estat durant molt de temps visitant i que m’haguéssiu conegut ... però suposo que no podeu agradar a tothom tot el temps.

   Tingueu cura,
   Doug

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.