3 passos per protegir el vostre bloc d'una demanda grossa i grossa

Depositphotos 17005161 s

Avui ha estat el primer dia de BlogINDIANA i ha estat fantàstic. Vaig fer moltes coses twitterar de l'esdeveniment, i fins i tot va publicar un canal en directe durant una estona.

La primera sessió a la qual vaig assistir em va impressionar molt, va ser sobre els aspectes legals dels blocs. La sessió no va ser dirigida per un advocat, sinó per un blogger, Andrew Paradies, que realment va prendre nota de totes les complexitats de les legalitats associades als blocs. El tema era tan convincent que de seguida vaig editar el meu peu de pàgina i vaig afegir una exempció de responsabilitat a la pàgina de Condicions del servei.

1. Afegiu un avís legal al vostre bloc amb un enllaç al peu de pàgina

Totes les dades i informació proporcionades en aquest lloc són només amb finalitats informatives. Martech Zone no fa cap declaració quant a la precisió, integritat, actualitat, idoneïtat o validesa de qualsevol informació d’aquest lloc i no serà responsable de cap error, omissió o retard en aquesta informació ni de pèrdues, lesions o danys derivats de la seva ús. Tota la informació es proporciona tal qual.

L’exempció de responsabilitat fa saber a la gent que la informació que troba en aquest bloc s’ha de considerar com a opinió i no com a fet. Tot i que això sembla bastant evident, legalment no ho és tret que ho digueu! Posa una exempció de responsabilitat al teu bloc avui mateix. Fer-ho ara! No esperis.

Millor tenir un renúncia que no pas risc a $ 20 milions plet.

2. Inicieu una corporació de responsabilitat limitada per al vostre bloc

A més, també he posat el meu bloc sota la meva societat de responsabilitat limitada (Llc). Posant el bloc a la meva Llc, Highbridge posa el meu bloc sota el paraigua de la meva empresa (que ho ha estat des que vaig començar el Llc), però vaig descuidar afirmar-ho per escrit al peu de pàgina del meu blog).

No us preocupeu pel contingut generat per l'usuari, com ara comentaris, és a dir protegit per l’article 230 de la primera esmena.

3. Donar suport a la Electronic Frontier Foundation

Afegiria que el tercer que podeu fer per protegir-vos indirectament és subscriure-vos o fer una donació al Electronic Frontier Foundation.

Aquesta és l'única organització que mira i lluita pels drets i llibertats dels bloggers.

4 Comentaris

 1. 1

  Gràcies, Douglas.

  Això finalment em va convèncer de fer almenys el primer pas.
  A les vostres Condicions del servei hi ha dues petites faltes d'ortografia. És possible que també vulgueu incloure dues coses més:
  1.) Les marques comercials pertanyen als seus respectius propietaris
  2.) No ets responsable del contingut al qual enllaces.

  Martin

 2. 2
 3. 3
 4. 4

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.