2010: filtrar, personalitzar, optimitzar

2010

Estem aclaparat amb la informació de les xarxes socials, la cerca i la nostra safata d'entrada. Els volums continuen augmentant. Tinc com a mínim 100 regles a la safata d'entrada per encaminar correctament els missatges i les alertes. El meu calendari es sincronitza entre el meu Blackberry, iCal, Google Calendar i Tungla. jo tinc Google Voice per gestionar trucades empresarials i Correu electrònic per gestionar les trucades directes al meu telèfon.

Joe Hall ha escrit avui que es tracta de preocupacions i ús de privadesa les dades personalitzades de Google podrien conduir a l'autodestrucció. M'encanten les publicacions de Joe, però no hi estic d'acord amb tot el cor. Mentre continuo utilitzant Google, vull que aprofitin fins a l'últim bit de dades per proporcionar-me una resposta simplificada que s'adreça personalment a mi. No vull resoldre els resultats ... doneu-me la resposta que necessito.

Twitter s'està convertint en manejable ... hi ha massa empreses, col·legues, professionals i serveis que vull seguir, però el flux d'informació és ara una mena de foc. Afortunadament, Feedera Vaig identificar-ho com una oportunitat ... així que puc passar d'aquesta:
Seemic.png
a això:
feedera.png

La meva predicció per al 2010 és que la productivitat s’adapta a això Filtrar, optimitzar personalitzar serà la ràbia. La reducció continuada de les empreses impulsarà un treball addicional sobre recursos mínims. La nostra productivitat haurà d’augmentar, tant si creiem que tenim capacitat com si no.

Facebook i LinkedIn han copiat l’estil de vida actual de Twitter d’actualitzacions d’informes. Blackberry imita aquesta experiència al meu telèfon amb veu, correu electrònic i Facebook. Tot i que m’encanta el meu Mac i m’encanta la bellesa de la interfície de l’iPhone, la meva càrrega de treball continua augmentant. No necessito belles ... Necessito productives. Les interfícies de transmissió van ajudar el 2009, però ara estan fora de control i necessito ajuda per replegar-les en fragments que siguin rellevants per a mi personalment.

Aquesta setmana he començat a treballar amb ChaCha. En el passat, no he utilitzat el seu servei; no obstant això, ara he afegit 242242 a la meva llibreta d'adreces perquè pugui enviar missatges de text i obtenir una única resposta rellevant. Ja hi ha moltes satisfaccions ... mentre condueixo puc demanar l'adreça, el número de telèfon, l'horari de la botiga, etc. del meu destí. No he de buscar, filtrar ni navegar per cap lloc web. Només necessito la resposta ... una sola resposta.
preguntes.png

No sóc l’únic. El creixement de preguntes més rellevants i detallades també creix ràpidament a Google. Crec que la tendència a la cerca continuarà en aquesta direcció: els serveis per filtrar al millor resultat seran més valuosos.

Com a resultat, la meva predicció per al 2010 serà una gran quantitat d’eines increïbles que augmentaran per ajudar les empreses i els consumidors a filtrar, optimitzar i personalitzar les seves experiències en línia. Aquest és un altre cop per als professionals del màrqueting: vol dir que el seu missatge ha de ser més rellevant, oportú i important ... en cas contrari, es filtrarà.

3 Comentaris

  1. 1
  2. 2

    Estic totalment d'acord que Twitter pot arribar a ser fàcilment inmanejable i que hi ha un futur brillant per a eines com la que es parla aquí.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.