2,000 bloggers de jocs Technorati? Waaaaah!

Depositphotos 45079045 s

El meu bloc es va llistar una estona enrere a Llista Z. Va ser una llista fantàstica de bloggers poc coneguts que van treballar molt dur en el seu ofici i van tenir un nivell d’influència creixent a la blogosfera i al web. La llista es va publicar de nou a centenars de blocs, cosa que va influir en la nostra posició a Technorati i en la nostra ubicació de motor de cerca. En el seu moment àlgid, el bloc A-lister Seth Godin fins i tot va passar una estona parlant-ne.

Un nou experiment va començar amb un collage de 2000 bloggers ... les cares de blocs de tot el món. Jo també ho vaig fer! Les dues vegades vaig estar a la llista i no la vaig sol·licitar. A l’experiment del blogger del 2000, em vaig oferir com a voluntari, però va ser després que ja m’hi posessin sense coneixement. Tot i així, vaig deixar de publicar-ne 2,000 al meu lloc ... això suposa un gran volum d’imatges per mostrar!

Ara, altres bloggers estan cridant malament això. Fins i tot els llocs criden per boicotejar Technorati.

55,000,000 de blocs al món i d'alguna manera aquests 2000 blocs "sacsegen l'univers". Dóna'm un descans. Això no és absolutament diferent de compartir el vostre blocroll, intercanviar enllaços amb algú, regalar mercaderies per esmentar el vostre bloc, llançar enllaços, botó "Fes-me un favorit de Technorati", "optimitzar" per als motors de cerca, excavar, .... o fins i tot COMPRANT el vostre rang de Technorati mitjançant la publicitat en altres llocs. John Chow, per exemple, continua utilitzant tots els mètodes per donar un impuls al seu rang.

Què m'importa? Absolutament no!

Això és gent de la realitat ... res més. Val la pena fer publicitat, punt i punt. Dit això, la publicitat us pot guanyar rang, influència, autoritat i ubicació en els motors de cerca ... però no els mantindrà. Per mantenir el vostre rang, influència, autoritat i ubicació del motor de cerca, heu de treballar en el vostre contingut. En cas contrari, el vostre lloc es convertirà en una porta giratòria per als visitants i el vostre rànquing baixarà.

Amb el temps, les files inflades es desinflaran. Amb el temps, els bons blocs pujaran al cim. Sempre hi haurà gent que vola per sobre teu que no s’ho mereix i persones que realment passaran volant. John Chow puja l’escala i, a continuació, proporciona als seus lectors contingut de qualitat perquè s’hi quedi.

Recordo una estona enrere quan Scoble va esmentar com els llocs de marcadors socials estaven arruïnant el trànsit del seu bloc. Es va asseure i va demanar boicot a Digg? No! Va llançar una nova iniciativa que agafa força i s’exposa a un públic completament nou.

Això no és Kindergarten, deixa de plorar i torna al joc. Home amunt!

Aquí hi ha una llista de publicacions de bloc sobre la llista ... Les poso en una bona llista perquè les pugueu publicar si decidiu comentar la llista de 2,000 bloggers. Potser puguem començar el 2,000 parlant de 2,000 Llista.

 1. Blog de Zoli
 2. Estratègic web
 3. Toni Hung
 4. Instabloke

Irònicament, aquests bloggers que parlen de l'experiment de 2,000 bloggers ara estan elevant el seu rànquing a Technorati. Potser si penalitzem a tots els que figuren a la llista, també hauríem de penalitzar a tothom que faci un bloc sobre la llista, eh ?!

Qui ets per dir-me que no mereix la classificació que tinc? Crec sincerament que el contingut i la informació que aporto als meus lectors és de la màxima qualitat i mereix molt més que molts dels 100 millors blocs Technorati que hi ha. No correspon a Technorati decidir. No és tu qui decideix. És la decisió de les persones que continuen tornant i llegint el meu bloc. Aquestes són les persones que serveixo.

13 Comentaris

 1. 1
 2. 3
 3. 5

  Hola Doug. Estic d'acord amb la majoria del que has dit. Si llegiu la meva publicació (que heu fet), veureu que realment estic qüestionant tot el sistema de classificació de Technorati. No si és correcte o incorrecte. Però què dimonis vol dir.

  I per cert, estic molt d'acord amb el teu darrer paràgraf sobre qui decideix la importància del meu bloc. Nens lectors, lectors!

  • 6

   Gràcies Dawud! No estic necessàriament en desacord amb el mecanisme de classificació de Technorati... Només crec que si els blocaires decideixen promocionar altres blocaires... el rànquing realment funciona, no està sent "jugat". És un mètode fantàstic per promocionar blocs que d'altra manera no s'estan promocionant.

   Un altre intent de classificació que és força bo és Todd And's Power 150. Todd intenta ponderar cadascun dels motors de classificació i puntuar en conseqüència.

 4. 7

  No estic d'acord amb el fet que no estic a la llista del 2000. És clar, seria una inflació artificial, però estic d'acord amb això. L'efecte s'esvairia i em quedaria amb més lectors dels que vaig començar. He començat blogs abans, i no m'agrada sortir de l'anonimat. No estic segur d'haver-lo deixat mai, però he fet molta escalada.

  • 8

   És un punt molt fantàstic Douglas i estic d'acord al 100%. "La pujada de l'anonimat"... súper línia. Als blocaires de la llista A els agrada esmentar-se els uns als altres perquè saben que els ajuda a la seva classificació i exposició, així que com arriba "el petit"? Memes i llistes com aquesta són l'eina perfecta per fer-se visible.

   Gràcies per comentar i passar per aquí!

 5. 9
 6. 10
 7. 11
 8. 13

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.