1,500 publicacions Accediu a la dominació a les xarxes socials.

Depositphotos 31866881 s

Jo feia servir el Internet Archive Wayback Machine aquesta nit per intentar precisar quan oficialment va començar a fer blocs. Jo era una floració tardana en comparació amb aquells bloggers que van començar a bloguear quan encara es deien diari.

Els meus primers blocs es van produir el Ryze amb un grup de màrqueting de bases de dades de diaris (no estic segur de si Ryze ha tingut una actualització des del 2005!). Després vaig passar a Blogger i va començar a escriure Doug's Rant.

L' primera publicació al meu bloc allotjat de WordPress es tractava de la publicitat de Mountain Dew per recollir-me un esmorzar. Aquest anunci hauria de motivar qualsevol persona a iniciar un bloc.

1500

Mentre miro enrere a la gent que ha estat fent blocs sobre a dècada, és sorprenent haver adquirit les estadístiques que tinc en aquest lloc durant la seva curta vida útil:

  1. Martech Zone ha estat constantment als primers 5,000 blocs de Technorati.
  2. Martech Zone estava a la Poder 150 per als blocs de màrqueting al web.
  3. Martech Zone continua situant-se entre els 100,000 llocs web més importants per Alexa.
  4. Més de 400,000 persones han visitat el meu bloc.
  5. Més del 40% dels meus nous visitants hi arriben google.

Continuaré educant a la gent sobre com automatitzar, integrar i treure el màxim profit de la seva tecnologia de màrqueting amb el mínim esforç possible.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.