10 suggeriments per millorar Digg

Digg

 1. La pàgina d'inici no està orientada cap a mi ni tampoc està dirigida cap a l'optimització de les xarxes socials. La meva pàgina Digg hauria de contenir els comentaris recents del meu amic, els comentaris recents, així com altres àrees de contingut que puc afegir (per categories, etc.)
 2. "Digg és tot sobre ..." és un espai malgastat. Mou el menú cap amunt. Si vull saber què és Digg, posa un enllaç sobre. Esteu ocupant béns immobles molt preuats.
 3. Comentaris Pro / Con. M'agradaria veure qui té el millor comentari per a un tema i qui el té millor. Comencem el conflicte. El flux infinit de comentaris no serveix de res.
 4. On em classifico? No sóc un gran excavador ... però m'agradaria saber on es classifiquen les meves històries al lloc general. Qui són els 10 primers excavadors?
 5. Desfeu-vos d’aquesta gran pancarta gegantina del podcast Diggnation. Sheesh ... un petit orador agradable atrauria més atenció al Podcast.
 6. Activeu xiuxiueigs, potser un xat als Diggs més actius. Introduïu la comunitat en temps real.
 7. Etiquetes, etiquetes, etiquetes. Les vostres categories són una merda. Realment ho fan. Per què no permeteu que la gent etiqueti les seves entrades per poder subscriure'm a "CSS" (com a exemple).
 8. Pròximes històries? Què tal les històries en moviment? No m’importa la pròxima història coixa. Però si va obtenir 10 dades en pocs minuts ... per què no classificar-se en acceleració?
 9. API? M’agradaria poder afegir les històries que vaig escampar o que vaig enviar al meu lloc web. RSS és bastant limitat ... però un Programes em permetria fer sol·licituds.
 10. Alertes Digg. Quan els meus amics diguen una història, com és que no rebré una alerta?

6 Comentaris

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Pel que fa a les properes històries, és possible ordenar les històries properes per les més populars i no per les més noves. Trobo que aquesta és una manera fàcil de veure quines són les properes notícies més calentes en aquest moment.

  Esperem que sigui d’ajuda. 🙂

 4. 4
 5. 5

  Hola nois ... si esteu interessats en un lloc web per publicar històries, que és molt més fiable i fiable que Digg, proveu Profigg.com. És un nou projecte que ajudarà, en particular, a les mitjanes i petites a promoure històries que d'una altra manera mai no tindrien visibilitat.

 6. 6

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.